Služby

    Veškeré naše služby můžete získat buď jako "prodej na klíč" nebo jako jednotlivé služby, které chcete využít. Vyberte si pouze to, co opravdu potřebujete. U kávy spolu probereme všechny možnosti a sami se pak rozhodnete pro konkrétní služby.

    Tržní odhad ZDARMA

    Nastavit správně cenu nemovitosti není jednoduché. Pokud máte na prodej dostatek času, např. několik měsíců, může být výchozí cena o něco vyšší. Naopak pokud na prodej spěcháte, bude potřeba cenu nastavit o něco níže. V závislosti na vašich časových možnostech doporučíme správnou prodejní cenu. Porovnáváme nejen aktuální nabídkové ceny, ale zejména ceny skutečně realizované, které se mohou od těch nabídkových lišit.

    Expertní konzultace ZDARMA

    Zajímá vás, kolik peněz můžete získat za svoji nemovitost? Na co si máte dát určitě pozor? Co všechno je potřeba oběhat? Jak to vše zabezpečit? Jak dlouho to celé bude trvat? Kolik peněz a času vás to bude stát? Jak si to celé zjednodušit a zpříjemnit?

    PENB

    Průkaz energetické náročnosti budov (PENB) shrnuje veškeré energie spotřebované při provozu a zařazuje budovu do příslušné třídy v rozsahu A-G. Průkaz hodnotí veškerou energii potřebnou pro provoz budovy. Prodávající má povinnost tento průkaz nechat zpracovat již při pouhé inzerci nemovitosti. Jsme schopni tyto náležitosti zprostředkovat a vyřídit.

    Rozsáhlá inzerce a web nemovitosti

    Inzerce na nejnavštěvovanějších realitních serverech. Podpora prodeje na nejsilnější sociální síti Facebook a podpora pomocí PPC kampaní na největších internetových vyhledávačích Google a Seznam.

    Profesionální fotografie

     

     

    Fotografie jsou to první, co zájemce v inzerci uvidí a jak známo, nikdy nedostanete druhou šanci udělat dobrý první dojem. Fotky pořízené mobilem v pološeru, popřípadě s domácími mazlíčky v záběru, nikoho opravdu neoslní. Pro vyvolání maximální odezvy a zájmu o nemovitost je špičkové zpracování fotodokumentace nezbytné.

     

     

     

    Vytvoříme půdorys nemovitosti včetně natočení videoprohlídky.

     

     

    Vytvoříme záběry nemovitosti vlastním dronem.

     

     

    Obchodní jednání

    Organizujeme prohlídky nemovitosti se zájemci, vedeme veškerá vyjednávání např. o ceně a dalších podmínkách prodeje. Máme dostatečné množství argumentů pro prodej nemovitosti a víme kdy a jak tyto argumenty použít. Zajistíme tak prodej za nejvyšší možnou cenu bez nutnosti tuto cenu snižovat.

    Právní servis

    Příprava vyvážené kupní smlouvy, bezpečná úschova kupní ceny dle vaší volby u advokátní kanceláře, notáře či prostřednictvím bankovního depozitu. Podání návrhu na vklad do katastru nemovitostí a po jejím převodu zajištění protokolu o předání nemovitosti včetně odečtu energií

    Převody energií

    Zajišťujeme pro kupující zpracování znaleckého posudku pro daň z nabytí, Zařídíme také převody energií u jednotlivých dodavatelů. V případě dědického řízení Vám zpracujeme určení tržní ceny nemovitosti pro notáře.