Prodej rodinného domu - Železná Ruda

    Lokalita : Železná Ruda, Klatovy
    Evidenční číslo:
    Typ:
    Samostatně stojící
    Adresa:
    Železná Ruda, Klatovy
    Cena:
    20 500 000Kč PRODÁNO
    Poznámka k ceně:
    Cena je uvedena včetně provize RK a veškerých poplatků spojených s prodejem.
    Plocha užitná:
    660 m2
    Vlastnictví:
    Osobní
    Stav:
    Velmi dobrý
    Umístění:
    Klidná část obce
    Konstrukce:
    Cihlová

    Popis objektu

    Pokud hledáte příležitost k velice zajímavé investici, jste na správném místě. Máme pro Vás horský rodinný dům s možností ubytování na jedinečném místě, který nabízí škálu možností dalšího využití.
    Rodinný dům s užitnou plochou více než 660 m2 se nachází ve vilové čtvrti Železné Rudy v bezprostřední blízkosti nejznámější sjezdovky Samoty. Možností využití je tu hned několik. Objekt může díky své kapacitě a umístění sloužit jako rodinný dům s ubytováním (aktuální stav), nebo třeba jako penzion s restaurací a wellness.
    Velkou výhodou je umístění domu. V okolí na Vaše hosty čeká spousta kulturních i přírodních lákadel. Stovky kilometrů turistických i cyklistických stezek a vzhledem k tomu, že se nacházíme v jednom z nejoblíbenějších lyžařských středisek v České Republice, tak nesmíme zapomenout na kilometry sjezdovek, které jsou zde všude v blízkém okolí. Do Železné rudy je to něco přes hodinu cesty z Plzně, dvě hodiny z Českých Budějovic a asi hodinu z Domažlic, takže to k Vám nebude mít daleko ani firemní klientela, která k Vám může přijet například na teambuilding.
    V suterénu domu naleznete společenskou místnost s barem a hernou, kde usadíte až 32 hostů. Prostory společenské místnosti jsou kompletně zařízené, interiér je vybaven bytelným dřevěným nábytkem a v herně si na své určitě přijde každý z hostů, bez ohledu na věk. Z prostoru herny lze vybudovat plnohodnotné wellness centrum, jehož příprava již byla započata. Pod podlahou herny se totiž nachází vybetonovaná vana na bazén o velikosti 9x5m a hloubce 1,5 m. Po odstranění jedné ze zdí vznikne průchod, za nímž se ukrývají další dvě místnosti, které nabízí možnost pro vybudování například sauny a vířivky.
    V přízemí se nachází vstupní hala s dřevěným vykládaným stropem, byt dispozičně řešený jako 1+kk o výměře 40 m2 s přímým vstupem přes terasu do zahrady a byt o dispozici 3+kk s krbem, infra saunou, vířivkou a přímým vstupem na rozlehlou terasu o výměře 80 m2 s neopakovatelným výhledem na Arber a na Železnou Rudu.
    V podkroví se nachází 6 kompletně vybavených pokojů s ubytovací kapacitou 19 lidí, které jsou dispozičně řešeny jako 2x 2+kk, 2x 2+kk (mezonet) a 2x 1+kk. Každý pokoj je zařízený zakázkovým selským nábytkem z masivního dřeva, televizí se satelitním přijímačem, kuchyňkou s lednicí a elektrickým sporákem. Každý pokoj má vstup na vlastní balkón, který nabízí výhled buďto na celou Železnou Rudu anebo do zahrady.
    U domu se nachází vlastní parkoviště, které nabízí až 8 parkovacích míst a je vydlážděno žulovými kostkami. V dalším objektu, který jistě najde své využití se nachází 1x dvojgaráž, 1x garáž (lyžárna, kolárna), 1x sklad zahradního nábytku, 1x venkovní WC + sprcha. Na ploché střeše objektu je dětské hřiště s trampolínou a horolezeckou stěnou, dále zatravněné posezení s ohništěm a krbem s udírnou. PENB C

    Základní info

    Umístění :
    Klidná část obce
    Typ objektu :
    Samostatně stojící
    Konstrukce :
    Cihlová
    Adresa :
    Železná Ruda, Klatovy

    Plochy

    Plocha podlahová:
    300m2
    Plocha pozemku:
    1200m2
    Plocha zastavená:
    220m2
    Plocha zahrady:
    980m2
    Plocha nebyt. prostor:
    320m2

    Počty místností, umístění

    Počet NP:
    3
    Typ objektu:
    patrový

    Energetická náročnost budovy/bytu

    Třída en. náročnosti:
    C - úsporná
    Podle vyhlášky:
    Vyhláška č. 78/2013 Sb.

    Vybavení objektu

    Zařízeno částečně nábytkem, Zařízeno nábytkem, Sklep, Parkování, Garáž, Terasa, Balkon, Bytové jádro zděné

    Inženýrské sítě

    230V, 400V, Internet, Plyn, Voda, pitná, Kanalizace

    Dopravní dostupnost

    Autobus, Silnice, Vlak

    Vybavenost v okolí

    Pošta, Supermarket

    Charakter okolí objektu

    Obchodní a obytná

    Další údaje

    Zdroj vody:

    Dálkový vodovod

    Telekomunikace:

    Internet

    Přístupová cesta:

    Asfaltová

    Odpad, kanalizace:

    Veřejná kanalizace

    Typ vytápění objektu:

    Lokální plynové, Podlahové, Lokální tuhá paliva

    Elektro:

    400V, 230V

    Máte otázku?