Prodej chaty se zděným domkem - Plzeň Koterov

    Lokalita : Koterov, Plzeň, Plzeň město
    Evidenční číslo:
    Adresa:
    Koterov, Plzeň, Plzeň město
    Cena:
    1 999 000Kč PRODÁNO
    Poznámka k ceně:
    + Provize RK (právní servis zajištěn)
    Cena obsahuje:
    + provize RK
    Plocha obytná:
    55 m2
    Vlastnictví:
    Osobní
    Stav:
    Dobrý
    Konstrukce:
    Smíšená

    Popis objektu

    Hledáte chatu v přírodě s výbornou dopravní dostupností nedaleko města Plzně? Naše společnost Vám nabízí krásnou zděnou chatu na vlastním pozemku, postavenou na kamenné podezdívce nedaleko břehu řeky Úslavy. Chata se nachází na pozemku o celkové výměře 301 m2 se zastavěnou plochou 44 m2. Součástí nabízené chaty je také menší zděný domek s novou střechou o výměře 25 m2, který nabízí kromě dalšího úložného prostoru také zázemí s kuchyňkou, kde lze za deštivých letních dnů pořádat například posezení s přáteli s možností i venkovního posezení nebo zde lze vybudovat další bytovou jednotku. Po vstupu do chaty se ocitneme ve víceúčelové chodbě. Součástí chodby je totiž také koupelna se sprchovým koutem a umyvadlem. Splachovací toaleta je zde řešena samostatně a nachází se vedle hlavního vstupu do chaty.
    Z chodby se dále dostaneme do obývací části s kuchyňským a jídelním koutem, které dominuje krb umístěný uprostřed místnosti. Krb však není jedinou možností vytápění této chaty. Další variantou, jak si v chatě dopřát teplo, je možnost zatopení v kamnech, která se nacházejí v kuchyni. Z obývací části je umožněn přímý vstup na prostornou terasu. Po schodech se z obývací části dostaneme také do obytného podkroví, kde se nachází čtyři samostatné postele a vstup na balkón. Velkou výhodou této chaty je 6 metrů hluboká kopaná studna napojená na čerpadlo. Díky němu je voda jak v chatě, tak v domku vedle ní. Na své si zde přijdou také milovníci zahradničení, protože kromě terasovité zahrady je součástí nabízené chaty také skleník s betonovým základem.
    To nejlepší nakonec. Chata se nachází v těsné blízkosti cyklostezky a 2,3 km od trolejbusové zastávky (12). V případě zájmu o prohlídku či více informací neváhejte kontaktovat makléře. PENB G

    Základní info

    Konstrukce :
    Smíšená
    Adresa :
    Koterov, Plzeň, Plzeň město

    Cena obsahuje

    + provize RK

    Plochy

    Plocha podlahová:
    20m2
    Plocha pozemku:
    301m2
    Plocha zastavená:
    44m2

    Počty místností, umístění

    Počet NP:
    2
    Typ objektu:
    patrový

    Energetická náročnost budovy/bytu

    Třída en. náročnosti:
    G - Mimořádně nehospodárná
    Podle vyhlášky:
    Vyhláška č. 78/2013 Sb.

    Vybavení objektu

    Zařízeno částečně nábytkem, Terasa, Sklep, Balkon

    Dopravní dostupnost

    MHD, Silnice

    Máte otázku?